Post by ringhousumarcont on Mar 8, 2022 9:38:45 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Botworld Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Botworld Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Botworld Adventure 2022 version ▞▞▞
Увек се руши током старта.
Ботворлд је дефинитивно укључен у моје свакодневне догађаје!! Или се бринем о својој трогодишњој ћерки, идем на посао или играм Ботворлд. Живот буквално не може бити бољи јер је Ботворлд потпуни пут за бекство за мој ум да побегнем од стварности. Ликови, графика, непријатељи, мисије, надоградње; Ботворлд је дефинитивно рангиран у мојих 5 најбољих игара за играње!
Botworld Adventure Rollspel vfnr
Проблеми: 1. Када достигнете ниво 20, наишли сте на блокаду јер ће вам требати недеље да будете у могућности да надоградите своје омиљене ботове. 2. Да бисте превазишли ову препреку, морате да платите да бисте победили или да немилосрдно играте (као код свих страшних игрица за мобилне телефоне). 3. Хлађење опасних зона је предуго што значи да не можете надоградити свој чамац (још једна препрека). Права је штета јер ова игра може бити заиста сјајна! Уместо тога, већина људи који достигну ниво 20 само ће урадити оно што сам ја урадио и напустити игру убрзо након тога.
То је занимљива и јединствена игра. Даће 4 или 5 звездица ако ће радити без застоја и неће се срушити. Играм ботворлд на Самсунг А71
Поправите кашњења и рушења
Морате уравнотежити непријатељске тачке у растопљеном камену. Толико је досадно да не можете да уштедите довољно канистера пре него што га допуните на станици. Растопљена стена је преуска и има много непријатеља које морате да прођете. Превише је тешко од отпада. Лмао
игрица је феноменално одлична има добру графику има слободно кретање и велику мапу и заразна је👍👏
Ова игра је лепа, подсећа ме на Покемоне. Волим ауто-борбу и тактички аспект. Дизајн је добар чак и ако би цртани стил био одличан за овај универзум! Тако сам тужан што нема довољно прегледа и оцена за ову игру јер су програмери урадили добар посао! Надам се да ћете добити више повратних информација и радити више Пуб-а, јер овај је стварно кул, мора се знати. Планирам да направим игру и твоја игра ме инспирише!
Одлична идеја, потребна су нека побољшања, први непријатељи ће вас понекад пратити заувек, као и АИ у арени ће често преварити и спамовати све способности што онемогућава победу.
Деловало је забавно док није постало очигледно да је то само још једна плата за победу у превари.
То је у реду расипник времена. Постаје МНОГО преспоро на 20. (брзо постаје досадно.) Плус, АИ је варалица. Нападају пребрзо, из било ког домета. Они су свуда где не можете да видите и често вас јуре по целој мапи. Кроз терен на коме се заглавите. Никада не пропуштају чаролије и користе их брже. И њихови ботови се увек крећу да би избегли опасности, док су ваши превише глупи да би живели. Многи тајмери су дуги неколико дана. „Опционални огласи“ заустављају ваше награде док их не погледате. (Могао бих да наставим...)
НЕВЕРОВАТНА игра, не могу да верујем да сам пронашао тако добро урађену игру, АПСОЛУТНО НЕВЕРОВАТНУ задивљујућу графичку игру, ова игра вам пружа широк отворен свет који можете да откључате и забављате се у изласку из битака, можете да бирате и зарадите различите роботе који се боре са кућним љубимцима, невероватно 👏 браво.
То је сјајна игра без заостајања и без реклама. Волите концепт. Иако бих волео да урадите нешто у вези са оквиром бота. Заглавио сам неко време и уопште не добијам ботфраме. Кад год желим новог бота, морам да чекам да га добијем од неке награде. Молимо вас да бар направите неки начин да добијете ове ствари конкретно.
Па то је било забавних 15 минута док се игра није срушила и више се неће ни учитати. Леп труд.
Игра је прилично забавна и занимљива са механиком у реалном времену и узбудљивим биткама. Једна ствар која ми се не свиђа је како они покривају материјале за надоградњу чамаца да буду само у дневним опасним зонама. Прошао сам неколико дана без надоградње свог брода, ограничавања напредовања приче и нивоа ботова само зато што морам да чекам дневну зону. Такође нема шта да се ради јер су ваши ботови ограничени на одређени ниво, па се не исплати играти.
Игра са недовољно искоришћеним потенцијалом. Ботови су досадни. Анимација оставља превише да се пожели. Преспор за мој укус. Награде су шала. Дуел за 1~5 новчића? Уговорима (задацима) треба вечно да стигну. Игра се понавља до те мере да почнете да се питате да ли је вредно трошења толико времена и новца. Да ли је ово цена коју морамо да платимо за игру отвореног света ван мреже? Идемо даље.
Управо сам почео да се играм и већ даје највише пада апликација које су икада искусиле на мобилним играма.
Невероватна игра, али треба више побољшања у вези са локацијом мапе и бесплатним изгледом
Феноменална игра за пролазак слободног времена, али неке ствари треба променити, јер бандити не би требало да се мријесте у већ очишћеним подручјима или би требало да се троше у мањем броју. А градови би требало да буду већи. Осим тога нема притужби.
Ова игра је добра, али не желети да се борите н на сваком ћошку који сте насилно захваћени ратом је досадна.. Постојала је мисија коју сам морао да прикупим динамит и за то пре него што стигнем морао сам да се борим као 10-15 ботова н када сам дао отказ, присилно сам враћен у свој родни камп. Да, знам да бот пружа ствари које су потребне за ажурирање, али је насилна борба са сваким ботом досадна, тако да напуштање и брисање ове игре из овог разлога. Требало би да постоји начин ако желите да се борите који иначе не радите.
занимљиво и слатко, довољно да испуни моју авантуристичку жеђ у игри и свакако разумним темпом игре. веома језиво, међутим, можда постоји грешка у којој не може да се открије кретање, потребно је поново покренути игру, а затим се смири
Иако играм ову игру тек неколико дана, осећам да је број непријатеља раштрканих широм света превелик. Заиста ми се свиђа његова графика и игра, међутим, потребно је предуго да се доврше мисије јер вас стално узнемиравају хорде ботова и бандита. Штета, јер чини игру мање лежерном него што верујем да су програмери намеравали.
Игра изгледа добро, контрола је добра,... Ова игра има потенцијал, као да сам у почетку дао 4 звездице али сам пао на 2 звездице. Залиха за два региона, мапа која даје део који ми је потребан за нивелисање мог чамца има хлађење 24 сата. Дакле, мој брод је залиха на нивоу 6 током 3 дана, радећи исту 2 мапу изнова и изнова са потрагом у петљи...
Прилично кул игра. Не као други где је ћорсокак. Истраживање је забавно. Један предлог је можда када сте у борби постоји опција да је убрзате 2к или 3к. Постоји толико много борби да је потребно време, можда и опција за трчање или спринт. Јурњава за зечићима је мука. Али осим тога за сада је добро.
За тебе и твоју игру! Ваша ВОЉЕНА опасна зона се БУКАЛНО не може играти! Превише непријатеља, са веома мање лековитих канистера, и морате чекати цео дан?! Шта имаш на уму да правиш те шт Играјте сами, постоји много бољих игара отвореног света од ове наивчине. Дао бих овоме -5 звездица да могу. Ништа не заслужујеш. Уреди: настави да бришеш мој коментар? Какав 🤡.
Веома греши док сте ван мреже. Скоро немогуће играти.
Ова игра је веома забавна! Више као Покемон, али друга верзија. Ви ћете изградити своје не тако што ћете сакупљати отпатке у отвореном свету. Јединствена графика, перформансе и највероватније невероватна игра. Надамо се да ће ваша игра додати више функција и да ће једног дана постати позната игра. Заслужујете 5 звездица.
Ажурирање 1.1.0 је веома лоше. Игра се јако руши.
Надам се да ћеш побољшати ову игру јер је то лепо...али проблем је кашњење...и такође грешка...хвала...једна звездица за сада
Свиђа ми се до сада; једино што ми се до сада не свиђа је то што можете да се распоредите било где на терену, што значи да могу да поставим свог блиског бота одмах поред вашег снајпера и обрнуто. Било би више тактички када бисте били ограничени на половину, или чак трећину игралишта за постављање ботова.
Не знам шта се десило са мојом рецензијом, али ћу послати још једну рецензију.. и даље иста притужба. Херо лоадоутс.. Требају ми 3 пуњења хероја за различите ствари које радим. лоадоутс за лвл уп ботове, лоадоутс за арену и лоадоутс за опасне земље.. то је све што ми треба јер је досадно ручно састављати тим сваки пут када бих отишао негде или урадио нешто, хвала
Заиста волим ову игру, али сваки пут када гледам додатке, екран је постао црн и нису се појавили додаци и дао сам овој игри 2 звездице, ова игра је добра, али додаци нису
Невероватна игра искрено. играти ван мреже. 5 звездица до краја! 😆🔥🔥
Лепа графика игре и контроле прилагођене кориснику. Генерално веома добра игра...
Осећа се као Покемон са роботима! Иако битке обично не трају много дуго, оне су све само не досадне, трчање роугелите плена то лепо спаја! Не бомбардује ме стално рекламама, оне које бирам да гледам имају праведну корист. Осећам да је једини проблем који имам са овом игром значајно кашњење које имам док сам на мрежи, понекад се потпуно закључава. Међутим, у режиму рада у авиону могу да покренем игру са свим омогућеним опцијама перформанси. Једва чекам да видим шта је следеће!
Изгледало је забавно, спасавање није успело изнова и изнова. Изгубио сам сав напредак, превише је фрустрирајуће понављати исте задатке, а да не знам да ће мој напредак бити сачуван.
Алли може да каже да је ова игра добра игра отвореног света, али понекад се руши 😥 надам се да ће програмери решити пад
Одлична игра, ово је најбоља бесплатна игра за мобилне уређаје коју сам играо. одличан баланс на додацима.
Нема шансе да добијете никакав бот-оквир!!😶
То је нешто што изазива зависност и игра је заиста добра. Има још неколико ажурирања, али иначе је игра фантастична.
ок лепа игра
봇월드 어드벤처 롤플레잉 sxov
Игра је одлична, али 3 звездице јер споро напредује након што достигнете лвл 20, игра показује спору креативност након тога као да је крај игре
добри концепти, али као и већина бесплатних игара на мобилним уређајима, морате чекати заиста дуго да бисте имали прилику да сакупите малу количину материјала да бисте било шта надоградили, а већину времена морате чекати данима да бисте имали приступ, што га чини прилично досадним и људи не би требало да играју ове игрице, ја је зовем најгором игром икада
Сама игра је одлична. У почетку сам мислио да је ово нормална игра, али сам играо родео стампедо и свидела ми се графика и помислио сам да ово испробам. Обећавам да ће вам се свидети игра 1) Графика је одлична и прича је добра са широким избором ботова, надоградњи и још много тога, као и ПВП-а. Али постоје неке грешке као кад год кликнем на картицу инвентара у граду понекад ме одведе до чамца . Хвала програмерима што су направили тако невероватну игру и усрећили нас.
У почетку добро, али како уђете у то, веома је тешко напредовати. Потребан је бољи начин за зарађивање драгуља него за куповину. Веома је тешко повећати ниво за напредак брода.
Пре свега, ово је најбоља игра коју сам играо и бесплатна је! баланс и забава за игру без притиска уопште, то је за мене потпуни пакет! ох, можете да играте онлајн и ван мреже, зато ми се свиђа!!! моја ћерка воли ову игру, сви ликови животиње и ботови.. Спреман сам да платим за ову игру, без кашњења и проблема са којима се сусрећем. за мој Хуавеи мате 20 про ово је веома лагана игрица, желим да је и мој дан могу да играм на њеном старом Самсунг таблету.. Браво за све креаторе ове игре! Веома добро урађено👍👍👍
Када примам наградне новчиће или драгуље, они уопште не додају. Решите овај проблем. Хвала вам.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulation vkqy
Решите проблем замрзавања, знам да мој уређај може да поднесе ову игру.