(iOS) Strike Force - Arcade shooter - Shoot \u0027em up تقلب بسیاری از منابع
Mar 8, 2022 9:20:14 GMT -8
Post by ringhousumarcont on Mar 8, 2022 9:20:14 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Strike Force - Arcade shooter - Shoot \u0027em up ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Strike Force - Arcade shooter - Shoot \u0027em up IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب بسیاری از منابع ▞▞▞
▞▞▞ Strike Force - Arcade shooter - Shoot \u0027em up 2022 version ▞▞▞
مه مانند بسیاری از این بازیها، سختی را خیلی سریع افزایش میدهد و برای بازی پولی میشود، مگر اینکه صبر مقدسی برای آسیاب کردن داشته باشید. به تصویر کشیدن شخصیت های زن نیز به شدت سکس است.
گلوله های دشمن را نمی بینم تعداد زیادی ران روی صفحه نمایش وجود دارد، این یک توده بزرگ است. باید آن را بیشتر روشن کرد. جمع آوری پول نیز بی معنی است و کل بازی را بدتر می کند.
خوب
برا وقت کشی بدک نیست.نه زیاد خوبه نه بد
Strike Force - Arcade shooter - Shoot 'em up Pelihalli iqj
Armageddon Personalization nflf
تا اینجای کار دوست دارم به زودی بیشتر بگویم، بعد از اتمام حالت آسان، به روز رسانی خواهم کرد.
شما می توانید تبلیغاتی را برای هدایایی ببینید، اما پس از آن باید آنها را با ارز داخلی باز کنید. بنابراین مثل این است که شما تبلیغات را می بینید اما پس از آن باید پرداخت کنید (((
خوب روشن و محکم است. باز کردن دکمه نیاز به تاک داغ تری دارد. 🦊
Pvp ناعادلانه است که باید سطوح را متعادل کنید
عالی است اما برای تبلیغات اما سرگرم کننده است
می تواند از موسیقی های مختلف استفاده کند در بازی کمی سریعتر باشید !
من یکی از آن بسته ها یا معاملات را سفارش دادم و هرگز آن را دریافت نکردم فقط برای آن هزینه دریافت کردم؟ این ویژه سبز 1499 بود. من فقط پولم را پس می خواهم
خوب
این بازی رو دانلود نکنید خیلی خیلی سخته باس 3 سخته من بیش از 200 بار سعی کردم بکشمش بعد این بازی رو پاک میکنم
من کاملا آن را دوست دارم.. گیم پلی شگفت انگیز است!! من عاشق ادامه کار با گرافیک و بهبود آنها هستم، اما نمی دانم چرا کسی می گوید شما باید پول بدهید. من این کار را نکردم و تمام سطوح موجود شما را تکمیل کردم، زیرا با تکمیل آنها کشتی های جدیدی دریافت می کنید. فقط بازی کنید و اختصاص داده باشید. من فقط برای پشتیبانی از بازی یک بسته جم خریده ام ...
جذاب و عالی
فقط از بلایی که بر سر دشمنان خود وارد می کنید لذت ببرید!!!! و به طراحان بازی گوش ندهید...فقط بازی کنید، لذت ببرید و stfu کنید
مانور فوق العاده ای دارد و لنگی ندارد و فقط یک بازی سرگرم کننده است
Strike Force - Arcade shooter - Shoot 'em up እንቅስቃሴ ያለባቸው dhwq
Strike Force - Arcade shooter - Shoot 'em up Arkada pmyq
خیلی باحاله
بازی بسیار سرگرم کننده و بسیار اعتیاد آور است.
بازی خوب
به تازگی این بازی را شروع کرده ام و شدید است و اکنون به بازی برمی گردم.
بهترین بازی
کلو باگوس گو کاسی بینتانگ ۵
تبلیغات خیلی خیلی زیاد. این مسخره ترین بازییه که دانلود کردم دوباره هرگز. تبلیغات برای شروع و قبل از شروع یک تبلیغ دیگر. تبلیغات سطح 2 دیگر را تمام کنید. کشتی خود را بررسی کنید و مجبور به تبلیغ دیگری شود. مرحله تبلیغ دیگری را انتخاب کنید. فقط ارزشش را ندارد
آیا استفاده از این برنامه آسان است؟
شوخی سخت این اتلاف وقت بازی نیست من فکر می کنم توسعه دهنده است 😡😡😡😡
چرا هیچ گزینه پشتیبان وجود ندارد من آن را حذف نصب می کنم
لطفا اسفند بکنید
خوب
بسیار عالی
این بازی بسیار سرگرم کننده بود، گرافیک خوب، پس زمینه های زیبا، اما، توسعه دهندگان به اولین بررسی من پاسخ دادند و هرگز اندازه عکس های جایزه درون بازی را بزرگ نکردند (آنها بسیار کوچک هستند)، و، احساس می کند که بازی نیاز دارد زمان بیش از حد بین تسطیح کردن کشتی ها و سلاح ها.
خیلی عالی اوکی 👍👍👍👍👍حیدری از اهواز
مرسی
شگفت انگیز است حتی یک عنکبوت وجود دارد که آن را دریافت کنید تانک عنکبوتی بیشتر شبیه به مرد عنکبوتی غوغا می کند و خیلی سرگرم کننده است نگویید بد است این بهترین بازی است که تا به حال بازی کرده ام
خیلی خوب بود دست سازندش دردنکنه
Strike Force - Arcade shooter - Shoot 'em up Arcade bizo
تا اینجا خیلی خوب... من الان در وسط pkay هستم، اما این امیدوار کننده به نظر می رسد... 4.78 ستاره