Post by ringhousumarcont on Mar 8, 2022 9:08:10 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius išteklius ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Gerai, jūsų klaidingas „atnaujinimas“ yra pats blogiausias. Ir aš neperdedu. Ką tik ištryniau jūsų žaidimą, nes jis beveik sujaukė mano telefoną. Atsainiai žaidžiau, kai bandžiau atlikti įprastą Fuse all, ir man pasirodė klaida, kurios niekada anksčiau neradau. Tada jis išjungė mano mobilųjį telefoną ir privertė jį be galo paleisti iš naujo, o perkaitęs. Beveik turėjau atkurti gamyklinius telefono nustatymus. Pirmą kartą kvailas buggy žaidimas beveik sujaukia mano dieną. Daugiau niekada.
Ei. Ar jums patiko mokėti už priemoką? Ne? Tada linksminkitės su 0% sėkmės koeficientu visam laikui! Sėkmės ratas visada atsidurs ant blogiausio įmanomo daikto, jūsų jėgos visada bus šiukšlės, jums bus blogai, nebent turėsite DAUG grynųjų pinigų. Neįdiegti.
Šį žaidimą lengva išmokti ir paprasta žaisti. Nieko per dramatiško ir gana malonaus. Vienintelė problema, kurią turiu, yra ta, kad lyginimas vyksta lėtai; šiek tiek greičiau nei sraigės tempas, ir atrodo, kad tai yra PTW. Apskritai, 4 žvaigždutės.
Žaidimas yra labai įdomus, bet jie nuolat prašo išleisti daug pinigų keliolikai skirtingų dalykų, o anglų kalba nėra puiki, todėl man sunku viską suprasti.
Skiriu jam 5 žvaigždutes, nes mėgstu žaisti, negaliu jo atsisakyti. Tačiau sunku atnaujinti norimus daiktus, nes atsitiktinai norėtųsi, kad žaidime būtų galima įsigyti norimų prekių. Pavyzdžiui, brangakmeniais ar monetomis, dėl kurių žaidėjai, o ne atsitiktinai, gautų norimus šarvus, ginklą ar sparnuotoją. Ne visi atrodytų vienodai, o tik mintis. Ačiū už žaidimą
Geras žaidimas, bet per lėtas progresas. Žaidimas suteikia archero jausmą su skirtingu stiliumi, jei suprantate, ką aš turiu omenyje. Per daug trūksta originalumo, nes atrodo ir atrodo kaip piratiniai daiktai. Galėjo būti daug geriau.
Visai gerai, bet ne taip gerai. Grafikos skiriamoji geba atrodo labai maža. Pakeičiau nustatymus į "kokybę", bet grafika vis tiek bloga, net ir mažų raidžių beveik neįmanoma perskaityti. Priešai taip pat per daug OP net iš ankstesnio žaidimo, todėl žaidėjai įstrigo žemesniame lygyje
Frate yra nestabilus, ypač per boso muštynes. Dėl varginančių įvesties problemų ir lėto judėjimo gali be reikalo pralaimėti žaidimus. Šis žaidimas yra toks energijos išeikvojimas. Apskritai tai yra lėtas ir varginantis žaidimas, kuriame kiekviena sesija trunka 5–20 minučių, kol galima įsigyti vieną įrangą. Žaidimo eiga yra tinkama, tačiau našumo problema yra labai varginanti. Taigi žaidėjai turėtų kartoti tą patį žemėlapį vėl ir vėl, kol bus pakankamai atnaujinimų. Norėdami padėti su tinkleliu, yra 5 USD mėnesinis Battle Pass. Tai padeda žaidimui, tačiau tai tik veda prie kitos kliūties ir daugiau mokamų leidimų.
Puikus šio žanro papildymas. Prasideda lengvai ir palaipsniui tampa labai sudėtinga. Daugiau galių nei bet kuris kitas tokio tipo žaidimas, o jei grubiai, yra daug atnaujinimo galimybių. Kai kurios apžvalgos skundžiasi našumo sulėtėjimu / atsilikimu ir pan., tačiau nieko panašaus nepatyriau.
WinWing: Space Shooter आर्केड गेम nby
Tai geras žaidimas, tačiau dar vienas lanko klonas. Kai motininis laivas pritraukia jus, kad pasveiktumėte arba įgytumėte įgūdžių, jus gali nukentėti paskutinės stadijos kulkos, kurios nepaliko ekrano. Be to, nerandu būdo išjungti vibraciją dėl smūgio, o tai labai erzina
Sakyčiau, pažaidus šį žaidimą gana ilgai, mano žaidimo reitingas sumažėjo. Iš pradžių būčiau jį įvertinęs nuo 4 iki 5. Tačiau per pastaruosius kelis mėnesius mačiau, kad jis sumažėjo iki 2. Šiame lygyje vertinu keletą pagrindinių taškų. Žaidime yra taškas, kai lygių sudėtingumas smarkiai išauga. Antra, patobulinimų sąnaudas vis sunkiau padengti reguliariai uždirbant monetas. Žinau, kad galite uždirbti kovotojų, tačiau jų atnaujinimo ir patobulinimų kainas sunku atlikti nuolat, neišleidžiant tikrų pinigų. Kitas dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad jie panaikino galimybę gauti keletą monetų dėžutės ir nedidelių atnaujinimo komponentų. Pašalinus šią parinktį, savo apžvalgą nuleidau nuo 3 iki 2. Jaučiu, kad kūrėjai neuždirba norimų pinigų ir nori iš žaidimo išspausti daugiau pajamų. Suprantu tai kūrėjų požiūriu, bet žaidėjų požiūriu tai man atrodo įžeidžianti, ypač kai atsižvelgiama į atnaujinimo išlaidas, kai žaidžiate toliau.
Puikus žaidimas, patinka muzika ir garsas...
Gan geras žaidimas, keletas problemų, bet apskritai geras žaidimas.
Per daug šlifavimo. Sunkumo lygis yra nepagrįstas. Žaidimo sistema labai panaši į archero. Jūs turite išleisti pinigus, kad galėtumėte sklandžiai judėti žaidime. Išskyrus tai, grafika tikrai gera.
Buvo smagu, kol žaidimas tapo labai netvarkingas, o kai nuėjau į renginį, žaidimas užstrigo ir neleido man žaisti nemokamai, o norėjosi, kad išleisčiau savo kristalus žaisti. Ar galite man grąžinti nemokamą renginį, jei ne, aš tau duosiu nulį. Atnaujinimas: norint žaisti, prisijungimas trunka apie 3 minutes. Kodėl tiesiog neištrinus šio žaidimo. Tai nenusipelno žaisti.
Vis prašė manęs jį įvertinti, nesuteikdamas galimybės nevertinti ar net nepatikti. Man nepatinka, kai man liepia ką nors įvertinti be pasirinkimo 🤣
Tai labai smagu ir labai intensyvi, bet atrodo, kad pradžioje sunkumas yra gana didelis, todėl tai yra baisu. . . Esu aistringas žaidėjas ir tris dienas esu įstrigęs 3 lygyje. . . Ar tai mokama siena, nes žinau, kad nesu toks blogas šiuose erdvės žaidimuose. Bosai iššauna tiek kulkų, kad jų išvengti neįmanoma. Tai tik 1-3 lygiai. Taigi žinau, kad tai ne tik mano įgūdžių trūkumas. Ačiū už puikų žaidimą.
Kūrėjas daro žaidimą sunkų ir sunkų. Jo tik 4 lygis ir boso kova yra beprotiška. Jis gali nušauti jus iš ekrano apačios, kur pirštas užstoja vaizdą ir jūs net nematote. Galbūt jie nori, kad išleistume pinigus žaidimo progresui. Bet kokiu atveju, žaidimas pašalintas.
Maniau, pabandysiu dar kartą. Ir DABAR prisimenu, kodėl pašalinau pirmą kartą. Dėl sunkumų nemokamiems žaidėjams tai beveik neįmanoma! Ir ne vienam kūrėjui Google rinkoje rūpi "žaidėjai". Jiems rūpi tik tai, kiek žaidėjai išleidžia žaidime! Žaidimas dabar toks pat nesubalansuotas (jei ne daugiau), kaip ir prieš 2 mėnesius, kai pašalinau pirmą kartą. Pašalinu antrą kartą ir pašalinu iš bibliotekos, kad daugiau niekada nežaisčiau šio žaidimo! Neteko suprasti, kiek iš viso išleidau!
Žaidimas man yra įdomus, tačiau atrodo, kad yra pusiausvyros su lygiais problema, nes kai kurie iš jų atrodo labai sunkūs.Kažkas, ką aš rekomenduoju įgyvendinti, yra leisti žaidėjams nužudyti priešus, kurie atskrenda bangos metu kaip atsarginiai, o ne laukti, kol jie susitvirtins, nes labai sunku atremti, nes jie gali šaudyti, kol tikrai galite juos nužudyti.
Misteri favolosi: Il ladro di marionette Avventura wort
Investavo apie 60 USD. Sužaidęs daugybę valandų, kad gautum purpurinius ginklus, prieš pat atnaujindamas į auksinį. Nežinau kodėl, bet pamečiau vieną iš violetinių ginklų. Taip nutiko kokius 3 kartus. Tiesiog kai manote, kad kažkur pasiekiate žaidimą, liekate tame pačiame lygyje. Šiukšlės nekenčia šio žaidimo
Žaidžiu nuo tada, kai pasirodė žaidimas, man labai smagu, kaip nemokamam žaidėjui, turiu viską, kas yra legendinė ir pan. Bet negaliu išlaikyti 36 skyriaus apokalipsės bandymo. Manau, jie nori, kad nusipirkčiau likusią lėktuvo dalį ... ir kiti veikėjai.... oi. ne, nedarykite to su manimi kūrėjai... Aš esu draugiškas free2play vaikinas...
Nekenčiu šių žaidimų, nes jie prasideda lengvai, o po maždaug 4 lygių sunkumas pakyla iki 1000. Tada tai tiesiog šlifuoja be jokio progreso jausmo. Kūrėjai siekia jus nuvilti, kad perkate daiktus iš jų parduotuvės. Kaip velniškai erzina.
Jei Archero ir Sky Force susilauktų kūdikio, tai būtų šis žaidimas. Jame yra geriausių abiejų dalių, todėl, žinoma, esu didelis gerbėjas. Eq/upgrade sistema yra paprasta (man ypač patinka funkcija sukurti naują ekv iš senų dalykų) ir joje yra pakankamai turinio, kad žmonės būtų užimti. Aš žaidžiau daugiau nesąžiningų žaidimų, nei galiu suskaičiuoti, ir tai yra mano mėgstamiausių. Atsiliepimai, kuriuose tai tiesiogiai lyginami su „Sky Force“, nėra teisingi, nes jie nėra to paties žanro. Nekantrauju žaisti tai ilgai.
Žaidimas jaučiasi tarsi vilkimas po antrojo žemėlapio žaidimo. Akivaizdus, LABAI lėto progreso žaidimas. Kiti lėktuvų dizainai yra neįkvėpti ir nuobodūs. Apatinės plokštumos modelius galima įsigyti su monetomis. Vidutinė ir aukštesnė pakopa su aukščiausios kokybės valiuta. o geriausiam/paskutiniam lėktuvui įsigyti reikia tikrų pinigų. Ne 50 c, doleris ar 2, o 10 dolerių. Šis nešvarus pasiteisinimas dėl piniginio išnaudojimo gali išnykti kartu su kitomis tokio pobūdžio priemonėmis.
WinWing: Space Shooter Arcade kysh
Būtų buvęs nuostabus žaidimas, bet ten yra 0 balansavimo, jis atsijungia kas sekundę, o kai tai padaro, užfiksuoja tave vietoje, bet lygis nesustabdomas, todėl žudo - geras darbas
Tai dar vienas žaidimo stilius, kaip ir Archeo, bet lėktuvų režimu. Tbh, iš pradžių man tai labai patiko, suteikia įvairių kovos stilių. Keletas dalykų, kurie man nepatinka, vienas iš jų yra tai, kad priešų šarvai yra kietesni už tavo ginklus. Taip sunku juos nužudyti arba kažkuriuo momentu jie taip išsiskiria, kad jaučiuosi tarsi šlifavimas pirmuose poroje skyrių. Antras dalykas, maksimalus lygis vis dar yra 10 lygis, taip pat galios padidėjimai yra silpnesni nei Archeo. Ir antram bandymui jokių skelbimų parinkčių.
Na, nuo ko pradėti, kaip dėl to, kad net naudodami jų mėnesinį bilietą jūs beveik nieko negaunate, „grindfest“ yra toks juokingas bandymas gauti ginklų ir dalių, todėl „Final Fantasy“ atrodo kaip momentinis laimėjimas, o tai užtruks daugiau nei metus nuolat žaisti kiekvieną dieną, kad net nuotoliniu būdu pažengtumėte į priekį, nebent norite jiems sumokėti daugybę pinigų
Priešai yra per stiprūs iškart už vartų, kai kurių kulkų modelių neįmanoma išvengti, o ekrane dažniausiai vienu metu yra per daug dalykų. Turite pakeisti energijos kiekį ir kiek kainuoja kiekviena eksploatacija. Kiti lėktuvai yra per brangūs. Įranga per brangi. Apskritai tai blogas žaidimas, labai p2w, niekam nerekomenduočiau.
Yra daugybė skelbimų, bet kai juos praleidžia, tai yra smagus šaudymas. Kažkokia kulka, bet į kitas vietas taip lengva patekti. Nors mokami daiktai yra gana brangūs.
Labai geras žaidimas. Vienintelis kvailas dalykas yra nereali žaidimo pusiausvyra. 8 lygio tiesiog neįmanoma išlaikyti. Aš perskaičiau, kad vėlesni lygiai taip pat yra nerealūs laimėti. Tiesą sakant, kulkos ekrane yra taip arti viena kitos ir tiek daug, kad negalite niekur padėti savo lėktuvo...
Skyforce perkrautas yra geresnis. Taigi, jei skaitote šią apžvalgą, neatsisiųskite žaidimo. Šioje žaidimų parduotuvėje yra ir kitų geresnių žaidimų. Žaidimas jus tiesiog nuvilia, nes suteikia jums nenaudingų įgūdžių, kurių jums net nereikia žaidžiant. Jums reikia daugiau atakos, daugiau atakos greičio, daugiau kritinių ir daugiau ugnies galių, kad padidintumėte tikimybę nužudyti priešus, o ne kvailai padidinsite atgautas, užšaldytas raketas, o tai nėra prasmės. Beje, aš išleidau pinigus šiam žaidimui.
Tai smagus laiko praleidimo žaidimas. Vienintelė mano problema, kurią turėjau su juo, yra tai, kad jis net neleidžia man išleisti pinigų ar nusipirkti papildomų lėktuvų, ir aš bandžiau keletą kartų. Manau, jie nenori pinigų lol
Neabejotinai, kad mėgaujuosi šiuo žaidimu, tai man primena arkadą, kai buvau jaunesnė
Iš pirmo žvilgsnio tai mane sužavėjo, kai pirmą kartą žaidžiau, aš prisirišau, gyvenu pagal achero tipo žaidimą, susimaišiusį su dirižablio žaidimu, visi skirtingi galios patobulinimai yra nuostabūs, nustebino, kiek išpirkau atnaujinimo medžiagų. galiu pasiekti, o afk pinigų mechanikas tiesiog myli jį, nes nepriverčia manęs jaustis taip, lyg būčiau priverstas žaisti, kad toliau laimėčiau, 9,99 USD kainuojantis laivas ir nuostabus laivas su unikaliu ginklu, kurį myliu, nes atrodo, kad sumokėjau už kažką verta
Žaidimas yra puikus, jis turi daug skirtumų nuo kitų panašių žaidimų. Elementų sistema suteikia galimybę išbandyti daugybę versijų jums patinkančioje plokštumoje. Daugybė žaidimų modifikacijų kurį laiką jus užimtų!
Dėl pastebimo atsilikimo tarp braukimo ir lėktuvo judėjimo žaidimas tampa vangus ir varginantis. Gali būti geras žaidimas, jei lėktuvas gerai sureagavo
WinWing: Space Shooter Arcade qvrr
Pakeičiau savo apžvalgą į 3 žvaigždučių, nes dabar aš patiriu erzinančius nepageidaujamus iššokančius skelbimus žaidime... labai erzina. Išleidžiu pinigus šiame žaidime, o ne žaidžiu nemokamai, todėl nesitikiu jokių skelbimų, išskyrus tą, kurią noriu pamatyti. Jei vis tiek matau nepageidaujamus iššokančiuosius skelbimus, pakeisiu savo apžvalgą į 1 žvaigždutę. & Jei tai tęsis, žaidimas bus pašalintas. Sujaukėte pramogą
Iš pradžių žaidimas yra geras, įdomus ir malonus. Tačiau pastaruoju metu, po 4 atnaujintų versijų per 6 mėnesius, naujokams ir nemokantiems žaidėjams tampa labai sunku. Negalite pakilti neišleisdami pinigų. Prieš įkeldami žaidimą, gerai pagalvokite apie tai!
Žaidimai gana tinkami šauliui. Šis paskutinis atnaujinimas šiek tiek nuliūdino. Aš ką tik pašalinau ir įdiegiau iš naujo, kad galbūt ištaisyčiau gedimą naujoje nelegalios zonos sąrankoje, pasaulio bosas ir tt Bandžiau patekti į tuos žaidimus, n viskas užsiblokuotų. Pirmieji 3 kovotojai ką tik gavo raudoną 3-ią. Nemėgstu pradėti iš naujo, bet jei tai ištaisys gedimą, bus verta. Tikimės, kad kūrėjai taip pat pažvelgs į tai, jei tai ne tik aš. Niekada nemokėkite už žaidimą. Aš šlifuosiu, kad praeitų, nemoka laimėti. Geras žaidimas geras atsiliepimas
Na, po paskutinio atnaujinimo žaidimas sugenda paleidžiant. Žaidžiu nešiojamuoju kompiuteriu naudodamas Memu Play emuliatorių. Vėliau redaguoti: išsiunčiau prašomą informaciją ir atnaujinau žaidimą, nes buvo išleista nauja versija, bet ji vis tiek sugenda paleidžiant
Žaidimas man patinka iki šiol, bet įvertinau žvaigždute žemiau už tai, kad paprašiau įvertinti po kiekvieno etapo..
Sunaikintų priešų monetos yra magnetiškai traukiamos, taip pat ir priešo sviediniai! Visiškai painu, ir be reikalo. Smagu, kad jų nereikia rinkti rankiniu būdu, bet bangos krištolinis reikalas turi baigtis, kitaip mes neprogresuojame! Žalias ratas yra dribsnių laukas, priešingai nei gydomasis laukas bet kuriame kitame žaidime arba tiesiog intuityviai. Naujų ginklų tekstinis aprašymas per trumpas. Nesubalansuota - energijos max vertė: 20, vienam žaidimui: 5. Atnaujinimai brangūs, priešai OP. Šlifavimas reikalingas paprastam
Geras lėktuvo žaidimas, tačiau per sunku įsigyti įrangą, o kai kurie įgūdžiai tapo nenaudingi. Puikus žaidimas, gera grafika. Sekantis jutiklinis valdymas priverčia orlaivį užblokuoti pirštu, man geriau orlaivį pakelti šiek tiek į viršų.
Po atnaujinimo praradau žaidimo eigą, taip nuostabu, mielas kūrėjau, ar turite kokių nors asmeninių problemų su manimi? Tiesiog paklausiau, kad per pastaruosius 6 mėnesius žaidžiau beveik daugiau nei 300 valandų, o po šio naujausio atnaujinimo visi mano 300 ir daugiau buvo tiesiog švaistomi. Dėkojame už šią nuostabią patirtį Mėgaukitės 1 ⭐
Dabar jau beveik 600 valandų žaidimo ir aš vis dar juo mėgaujuosi. Taip, jis yra labai smulkus, todėl jei jums tai nepatinka, tai tikriausiai ne jums. Gera grafika ir garsas. Brangios mikro operacijos, bet nebūtina norint mėgautis žaidimu.
puikus žaidimas, bet FORCE ADVERTISING pavertė jį pačiu blogiausiu žaidimu, baik reklamuotis tada gal galėsiu duoti tinkamas žvaigždutes, normalu žiūrėti skelbimus, kad padidėtų ar atgaivintų, aš galiu su tuo gyventi, bet PRIVERTI REKLAMUOTI iš ne kur kūrėjas priima sprendimus dėl šiukšlių, taigi tai yra šiukšlių žaidimas, kol nėra priverstinės reklamos, suprantu, kad reikia užsidirbti pinigų, bet neverskite skelbimų, tai yra blogai
WinWing: Space Shooter آرکیڈ aqp
Gana smagu. Naujas „archero“ koncepcijos vaizdas. Geri mūšiai ir laivai. Jūs tikrai neturite mokėti už žaidimą ir galite tapti stiprūs kaip F2P. Kai kuriuose lygiuose priešo AI šaudo daug sviedinių, yra tam tikras atsilikimas. Bet be to, šis žaidimas yra įdomus.
Sveiki winwing komanda! Turiu klausimą, todėl neseniai nusipirkau parinktį „(20,00 USD) pasirinkite, ką mokate“. Iš pradžių viskas buvo gerai, bet kai kitą kartą pradėjau žaidimą, daikto nebėra. Kaip išspręsti šią problemą?